§1 – Ansvar

Handel på ProKennex.dk kan kun finde sted, når brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel med ProKennex.dk

§2 – Betaling
§2.1 – Ordrebekræftelse og betaling

Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du med det samme en e-mail med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. Betalingen kan ske med Dankort/VISA Dankort, VISA/MasterCard/Maestro/Visa Electron, JCB/American Express og MobilPay. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

§2.2 – Sikkerhed ved køb
Det er sikkert at handle hos ProKennex.dk  Betalingen sker igennem DIBS’ SSL-krypterede betalingsvindue. Det betyder, at det kun er DIBS’ computere, der aflæser informationerne på dit betalingskort. Når deres sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra dit betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive gemt eller opbevaret hos ProKennex.dk.  Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse alle gældende love og regler for onlinebetaling i Danmark. Når du har gennemført en onlinebetaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer. Vær opmærksom på, at e-mails afsendt af ProKennex.dk kan havne i din spam-mappe. Kig derfor heri, hvis du ikke kan finde mailen i din indbakke. Hvis du ingen e-mails modtager, bedes du kontakte os, så vi manuelt kan sende dig din kvittering Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

§3 – Levering
§3.1 – Leveringstid

Leveringstiden er normalt fra 2 til 4 hverdage. Du vil modtage en email fra ProKennex.dk når varen er afsendt fra lageret.

§3.2 – Transport/Fragt

Levering sker med GLS Denmark A/S. Ved bestilling vælge man den Pakkeshop hvor varen skal leveres.  Modtageren er forpligtet til at se efter at varen leveres i ubrudt emballage, og såfremt dette ikke er tilfældet, at foretage gennemsyn af det leverede sammen med GLS. Såfremt der er mangler, skal der klages til GLS Danmark hvorefter Tiebreak Int Aps/ProKennex hurtigst muligt vil erstatte eventuelle mangler. Endvidere er modtageren forpligtet til at sikre sig at forsendelsen indeholder de bestilte varer, og skulle det ikke være tilfældet, straks – og senest inden 8 dage – at påpege fejl og/eller mangler i leveringen til Tiebreak Int Aps/Prokennex på e-mail info@tiebreakinternational.com. Modtageren kan ikke påberåbe sig erstatning for en forkert leveret vare såfremt varen er taget i brug. Såfremt du ønsker at afhente varen, kan dette ske hos Tiebreak International ApS på Arnold Nielsens Boulevard 77, 2650 Hvidovre – dog ikke uden forudgående aftale. Ved afhentningen vil du blive bedt om at identificere dig med billede-ID og kvittere for afhentningen, så vi kan verificere og dokumentere at ordren udleveres til den rette person.

§3.3 – Forsendelsesgebyr

Ved levering til GLS Pakkeshop tillægges et forsendelsesgebyr på kr. 29,- hvis købet er under kr. 350,-

Ønskes varen leveret direkte til Deres adresse kan dette gøres mod et gebyr på kr. 49,-. Hvis der ikke er nogle til at modtage pakken modtageradressen, vil GLS Denmark A/S informere om nærmeste GLS Pakkeshop hvor pakken kan afhentes. GLS påtager sig intet sig ansvar for den ekstra ulejlighed modtageren måtte have med evt. afhenting af varerne.

§3.4 – Faktura

Fakturaen modtager du både elektronisk, når din ordre er modtaget, samt med dine varer ved levering.

§4 – Returnering og Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

§4.1 – Returneringsfrist

Normalt senest 14 dage efter modtagelsen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

I juleperioden forlænger vi fristen. Alle varer som er købt mellem den 20. november og den 31. december, kan leveres tilbage indtil den 15. januar det efterfølgende år.

§4.2 – Betingelser for returnering

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@tiebreakinternational.com – i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Produktet skal være intakt og i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenover, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug Ved køb af vores varer, kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor emballagen med retur for at sikre, at betingelserne for at fortryde er opfyldt. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

§4.3 – Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen sendes til følgende adresse:

Tiebreak Int. Aps
Herstedøstervej 9
2600 Glostrup
Tlf. 36 88 99 00
E-mail: info@tiebreakinternational.com

§4.4 – Forsendelsesudgifter ved tilbagelevering

Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden, med mindre returneringen skyldes en fejl fra ProKennex.dk side. Udgifterne for returnering varierer afhængigt af ordrestørrelsen.
§4.5 – Refundering

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, som du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

§4.5.1 – Betalingskort

Har du betalt med kreditkort, krediteres beløbet til det betalingskort, som du anvendte ved købet.

§4.5.2 – Bankoverførsel

Beløbet tilbageføres til din bankkonto.

§4.6 – Reklamationsret

Hvis du modtager en forkert eller en beskadiget vare, refunderer ProKennex.dk selvfølgelig forsendelses-omkostningerne, både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen. Dette sker efter Post Danmark’s normale takster. Pakker sendt til ProKennex.dk pr. efterkrav vil blive nægtet modtagelse. Vi beder dig sende en mail til vores kundeservice på info@tiebreakinternational.com – Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har returneret varen. Når du handler på ProKennex.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen sendes til:

Tiebreak Int ApS
Herstedøstervej 9
2600 Glostrup
Tlf. 36 88 99 00
Mail: info@tiebreakinternational.com

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

§4.7 – Farver og størrelser

Vi påtager os ikke ansvar for mindre afvigelser i farver eller i størrelser på vores website. Dette bliver ikke betragtet som en ProKennex.dk fejl og vil ikke udløse nogen refundering af omkostningerne, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller med tilbageleveringen.

§4.8 – Varespecifikationer

ProKennex.dk påtager sig intet ansvar for at mål og vægt stemmer overens med kundernes egne målinger. De vægt og mål med mere, der opgives, er producenternes angivelser. Såfremt en vare på disse punkter ikke findes at leve op til forventningerne, gælder den almindelige 14 dages returret.

Tiebreak Int. Aps
Herstedøstervej 9
2600 Glostrup
Telefon: 36 88 99 00
E-mail: info@tiebreakinternational.com
CVR-nummer: 35850325

§5 – Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Tiebreak Int. ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige er prokennex.dk /Tiebreak Int. Aps CVR 35850325
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@tiebreakinternational.com

§6 – Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@tiebreakinternational.com
 . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – 
http://ec.europa.eu/odr